Zkontrolovat znovu / Check again

Pokud se Vám tato hláška stále zobrazuje zkuste zmáčknout F5.
If you still see this message, try to press F5.
CZE ENG
Dnes je 18 května 2012, Nataša

BOSS

Strana:     <<< || Předchozí || Další || >>>
male  LOLLIPOP_007 31.1. 21:30

Newbie (1 level)

Příspěvků za den: 2
Bodů v lize: 130
Město: Košice
Věk: 20
Slovakia
uz to bude skoro pol roka, co som neprispel ziadnou pracou.. mimo aut mam rozrobenych par kresieb for fun, tak v najblizsich dnoch mozno nieco prihodim :wink: potesilo ma, ze pvt sa po dlhej dobe rozbehlo a za to ide vdaka vsetkym ktori sa na tom podielaju, hlavne teda AJvodymu :good: k praci.. 190E som kreslil uz cca pred 3-4 rokmi, ale nedopadlo to extra slavne..tak som sa rozhodol urobit nieco podla fotky..aj ked sam viac ocenujem prace, na ktorych autor vyuzije vlastnu fantaziu a tvorivost, ale tentokrat ma musite ospravedlnit lebo po pol roku sa zacina dost tazko.. ale snazil som sa, casovo to odhadnut neviem no zabralo to dost casu :wink: fotka nieje uplne najlepsia, jemne tienovanie uplne zaniklo a posobi to divne, no ale urobte si nazor sami.. je to A4 a pouzita je cierna fixka, farbicka a ceruzka faber-castell.. tot vse, nech sa paci vyjadrite sa :scool:
Obrázek nelze zobrazit. (Zkuste kliknout)

Neomezený-webhosting

Neobux.com

male  Čert 31.1. 21:44

Newbie (1 level)

Příspěvků za den: 1
Bodů v lize: 100
Město: Zlín-Lužkovice
Věk: 18
Czech Republic
možná to bude znít fakt divně, omlouvám se Méďovi, sám se divím, ale tohle je pro mě 1 flek.. jde vidět že jsi prostě věděl co dělat:) je to skvělé, vynikající :wink: aspoň vím, že příště to vezmu vážně a opravdu začnu bojovat tak jak se má pane:)

male  SKETCHER 31.1. 21:55

Disciple (5 level)

Bodů v lize: 558
Město: praha3
Věk: 17
Czech Republic
A to jsi neměl říkat, že jsi to kreslil podle fotky. Takhle vznikne podezření, jestli to náhodou není to přes Photoshop...
Protože takhle začínat po půl roce, to je tedy něco.... Při přiblížení jsou rozpoznatelné tahy, ale i těch jde dosáhnout vhodným filtrem... :cheh:

Je to sice reprodukce, ale ... Všechno už shrnul Čert...

A na A4...

98% - protože to je ta fotka přes PS... :cheh:

Zakázky: Cena - dohoda, dle materíálu materíálu materíálu :h:

Moje MOC pages: http://www.mocpages.com/.../85235

male  Donax 31.1. 22:14

Newbie (1 level)

Příspěvků za den: 0
Bodů v lize: 150
Město: Ostrava
Czech Republic
Našel sem jednu chybu!!! vzadu nevidím kliku a spáry u dveří (ale taky sem možná jenom slepý....
Jinak co k tomu dodat...tohle je jasné 1 místo něco tak dobrého už sem dlouho neviděl, když uvážím, že se účastním stejného coéntestu, chce se mi říct ,že tohle je jiná liga, co liga spíš úplně jiný sport.

Někdy mám pocit, že jsem neviditelný, doufám, že mé práce na tom jsou lépe.......

male  GIRO 31.1. 22:42

Newbie (1 level)

Bodů v lize: 135
Město: Nitra
Věk: 19
Slovakia
och pán lolipop z tvojich prác som chital vždicky orgasmus :cheh: moooc moc fajne tie kolečká jaj pekná práca 1 miesto máš isté :wink:

Právě teď, když toto čteš, tak 7 milionů lidí má SEX! A zrovna ty, jak blbec, sedíš u svého počítače!

male  LOLLIPOP_007 31.1. 23:22

Newbie (1 level)

Příspěvků za den: 2
Bodů v lize: 130
Město: Košice
Věk: 20
Slovakia
donax mas pravdu, cakal som ci si to niekto vsimne :wink: ale gumovat som to nechcel.. taketo komenty sa citaju dobre, vsetkym dakujem a budem sa snazit prispievat castejsie :wink:

male  Medvezh 1.2. 18:11

Newbie (1 level)

Vítěz ligy 2008
Příspěvků za den: 4
Město: Česká Lípa
Věk: 23
Czech Republic
Čert
možná to bude znít fakt divně, omlouvám se Méďovi, sám se divím, ale tohle je pro mě 1 flek..

Co je todle za kecy? :smich: Jestli se to porotě bude zdát lepší, tak ať je to na tý vyšší, a třeba i nejvyšší příčce, tady doufám nehrajem na autory jako v Národním muzeu :cheh:

Bylo by ode mě hodně troufalé, abych po tobě chtěl dát do háje ten pruh do ztracena? Jsem přesvědčenej o tom, že když bude mít ostrej okraj, bude to dokonalé. Takhle za to dostaneš 98% :wink: Dle mého adept na vítěze. Teda z těch co jsem viděl.

Today's weather: excessively violent with a chance of dismemberment.
- Three Dog, GNR, Capital Wasteland

male  Lu(c)kY 1.2. 19:01

Newbie (3 level)

Příspěvků za den: 0
Bodů v lize: 317
Město: Frýdek-Místek :
Věk: 16
Czech Republic
Jak jsem ti už psal, je to parádička :good: jen možná mi trochu vadí, že tam nejsou ty zadní dveře, ale to je maličkost..
99,9 % :wink:

Facebook : LuKíí Zigmund
http://www.facebook.com/.../180541021964323

male  SKETCHER 1.2. 19:21

Disciple (5 level)

Bodů v lize: 558
Město: praha3
Czech Republic
Hele, to se mi zdá, že vedle levého předního světla je něco jako lebka? Psát ksicht by asi bylo více na místě, ale ono to z objektivního hlediska vypadá jako lebka s vyvalenýma očima (za brýlemi)... :cheh: Je to velice jemně nakreslené, takže to neupoutá na první pohled...

Zakázky: Cena - dohoda, dle materíálu materíálu materíálu :h:

Moje MOC pages: http://www.mocpages.com/.../85235

male  Dančic 1.2. 19:50

Newbie (1 level)

Sponzor
Příspěvků za den: 3
Město: Valašsko
Věk: 18
Czech Republic
upřímně? neděláš mi radost :cheh: :cheh: zase se do toho budu muset dostat, abychom se mohli rvát na čele bok po boku, tohle hold mou práci převyšuje minimálně o kategorii :cheh:

opravdu výborná práce, kromě absence zadních dvěří (čehož jsem si bohužel všimnul hned) tomu opravdu nemám vůbec co vytknout... opravdu moc moc velká paráda.. jsi hold BOSS :cheh:

největší anarchie dnešní doby je nemít Facebook

VETERAN OF PACEVT

Kreslit bez perovky je zábavnější, časově náročnější... Škoda jen, že to lidé nedokáží ocenit, to mě docela dost mrzí

1. 8. 2011 - NA FÓRUM NAPSÁNO JIŽ VÍCE NEŽ 5000 VÁŽNÝCH I NEVÁŽNÝCH PŘÍSPĚVKŮ

Strana:     <<< || Předchozí || Další || >>>

© 2005-2012  PaceVT.com || pacevt@pacevt.com || by PaceVT Group || RSS || Nahoru

REKLAMY

Najděte ideální pojištění skrze naše povinné ručení srovnání, ušetříte tak.
Chat